Sokan megrémülhettek Budapesten a bosnyák fekete sereg vonulásakor + videó

Labdarúgó-válogatottunk kedden este Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Puskás Arénában ötvenezer néző előtt 0-0-s döntetlent játszott a bosnyákok ellen. A vendégszurkolók kemény magja mintegy ötszáz fős volt, és a BHFanaticos a mérkőzés előtt a harsány vonulásával sokakat megijeszthetett.

2024. 09. 11. 12:47
A bosnyák kemény mag
A bosnyák kemény mag Forrás: Sportsport.ba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a megszokott módon vonult a Puskás Arénához, de ezúttal akadt egy másik „fekete sereg” is. S a találkozó előtt a Carpathian Brigade ki is tért a bosnyák szurkolókra:

A  bosnyák szurkolók Budapesten
A  bosnyák szurkolók Budapesten Fotó: Facebook/BHFanaticos

– Válogatott színtéren Európa egyik legszervezettebb tábora érkezik hozzánk, a Puskás Aréna ötéves fennállása során minden bizonnyal most várható csak először igazán számottevő szurkolás a vendégszektorból – írta ki a Facebook-oldalára.

 

A BHFanaticos ötszáz fős csoporttal jött el Budapestre

Nos, a BHFanaticos mintegy ötszáz fős csoportja a Puskás Arénéban valóban észrevétette magát, pirotechnikai eszközökkel is, de a bosnyákok annyira azért nem „gyújtogattak”, mint a múlt héten Eindhovenben a lelátókon – azért az akciójukért a bosnyák szövetség komoly pénzbüntetésre számíthat. (Azt a meccset a bosnyákok amúgy 5-2-re elveszítették.)

A bosnyákok Eindhovenben:

És itt már Budapesten:

Forrás: Sportsport.ba
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

 

A BHFanaticos budapesti látogatása atrocitásokkal nem járt a hírek szerint, de a vonulása bizonyára sok békés járókelőt megijesztett, akik hirtelen nem tudták, kik közé keveredtek…

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.