Szabó Tímea a Parlamentben akart jelenetet rendezni, Varga Mihály tette helyre + videó

A balliberális képviselő asszony hiába próbált hisztériázni, saját magát hozta kellemetlen helyzetbe.

2024. 10. 09. 19:41
SZABÓ TÍMEA ÉS KISS LÁSZLÓ (FOTÓ: FACEBOOK)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Tímea parlamenti képviselő ismét az Országgyűlésben próbált jelenetet rendezni, most Varga Mihály tette helyre.

Miután Szabó Tímea a Parlament egyik folyosóján támadta be a pénzügyminisztert, a kormánypárti politikus kapott az alkalmon, és megkérdezte a balliberális óbudai képviselő asszonytól többek között azt, hogy tudja-e, miért van börtönben Kiss László, és azt is, hogy mikor találkozott utoljára az előzetes letartóztatásban lévő DK-s óbudai polgármesterrel? Mint ismert, Kiss László napokkal ezelőtt a fogdában tette le hivatali esküjét. A képviselő-testület alakuló ülésén Béres András alpolgármester arról beszélt, hogy a következő ciklusban a legátláthatóbb önkormányzattá kívánják tenni az óbudait. Mindezt a politikus azok után közölte, hogy Kiss László korrupcióért vád alá helyezett polgármester a fogdából jelentkezett a feladatra. A Gyurcsány-párti polgármester augusztus közepén vált az óbudai korrupciós botrány gyanúsítottjává, jelen állás szerint 18 millió forint vesztegetési pénzzel kellene elszámolnia.

Varga Mihály kérdésére Szabó Tímea rövid választ adott, ami kimerült abban, hogy „nem szokott börtönben látogatni embereket”.

Íme, a teljes videó:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.