Farkas Sándor: Az az érdekünk, hogy Magyarország a magyar embereké maradjon

Az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára szerint az európai parlamenti (EP) választás sorsdöntő, történelmi jelentőségű, ezért mindenkit arra biztatnak, vegyen részt a voksoláson.

Forrás: MTI2019. 04. 28. 11:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Farkas Sándor vasárnap reggel az egyik szentesi piacon tartott, Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét támogató aláírásgyűjtésen újságíróknak azt mondta, meg kell őrizni a keresztény értékeket, mert nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában komoly veszélyben vannak.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus úgy fogalmazott, az az érdekünk, hogy Magyarország a magyar embereké maradjon.

„Olyan képviselőket szeretnénk az Európai Parlamentbe küldeni, akik kiállnak Magyarország érdekei mellett, nem pedig behódolnak a brüsszeli politikának” – hangsúlyozta Farkas Sándor.

Az államtitkár azt mondta: a magyar emberek olyan kiszámítható, biztonságos országban akarnak élni, amely mindenkinek megfelelő jövőképet „és nem utolsósorban jó hangulatot biztosít”.

A képviselő kifejtette, az elmúlt hetekben, hónapokban sokan visszatértek Magyarországra azok közül, akik korábban külföldre mentek dolgozni. Ebből is látszik, hogy a magyar gazdaság fejlődőképes, a fizetések emelkednek, javul a hatékonyság és a jövedelmezőség.

Hozzátette: ezt a folyamatot folytatni kell, így sokan visszajönnek, hiszen Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.