Fidelitas: Karácsony Gergely szabadítsa ki Zuglót a pazarló parkolási szerződésekből

A Fidelitas felszólítja Karácsony Gergely (Párbeszéd) kerületi polgármestert, hogy szabadítsa ki Zuglót a pazarló parkolási szerződésekből – közölte a párt budapesti elnöke vasárnap a zuglói önkormányzat épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: MTI2019. 05. 19. 13:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borbély Ádám azt mondta: a kerületi jegyző leveléből az derült ki, hogy az önkormányzat maga zárta ki a felmondás lehetőségét az üzemeltetési szerződésekben, ezzel gyakorlatilag bebetonozva azokat. Felmondhatatlanná tették a konstrukciót, ami napi egymillió forint veszteséget okoz a kerületnek – tette hozzá.

A Fidelitas budapesti elnöke szerint a történtek azt mutatják, hogy Karácsony Gergely még arra is alkalmatlan, hogy egy szerződést megkössön, és az ellenzéki polgármester „most sem a zuglóiak érdekeit tartotta szem előtt”.

A sajtótájékoztatót követően Borbély Ádám a Fidelitas tagjaival közösen az önkormányzat épülete előtt egy műanyag edénybe helyezett egy parkolási szerződéseket jelképező papírt, amelyet betonnal öntöttek ki, utalva arra, hogy a polgármester milyen helyzetbe hozta a kerületet. Azt kérte: Karácsony Gergely „vésse ki” a bebetonozott konstrukciót.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.