Kocsis Máté: A választókat sértegeti ismét a baloldal

A választópolgárok megsértése az, amit az ellenzéki pártok csinálnak Budapesten – reagált a Fidesz frakcióvezetője arra a hírre, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpolgármesteri posztért.

2019. 06. 07. 6:53
null
A Fidesz frakcióvezetője szerint a DK vezető szerepre tör Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A választópolgárok megsértése az, amit az ellenzéki pártok csinálnak Budapesten – reagált a Fidesz frakcióvezetője arra a hírre, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpolgármesteri posztért.

Kocsis Máté a Hír TV-nek arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc, miután átvette az ellenzék irányítását a parlamentben, felesége pedig az Európai Parlamentben lesz az ellenzék vezére, arra is törekszenek, hogy a főváros élén is az ő emberük üljön.

Kálmán Olga felbukkanására Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt lapunknak azt mondta, a Momentum és a DK számára Budapest egy zsákmány, és nem egy lehetőség, a főpolgármesteri poszt pedig mindössze egy értékes pozíció program nélkül. A Sétáló Budapest programmal kampányoló publicista szerint problémás, hogy az említett két párt nem szánt Budapest élére jelöltet május 26-ig.

A Fidesz frakcióvezetője szerint a DK vezető szerepre tör
Fotó: Kurucz Árpád

Az EP-választáson megerősödve, megérezvén saját erejüket, megjött az étvágyuk is, és máris állítottak egy-egy jelöltet – fogalmazott Puzsér Róbert, aki – mint mondta – nem látja be, hogy az EP-választás óta eltelt két hét alatt miért lett Budapest hirtelen ilyen fontos, illetve azelőtt miért nem volt az? Leszögezte, az ő elhivatottságán nem változtat Kálmán Olga jelölése, ő továbbra is hisz a Sétáló Budapest programban, ezért nem lép vissza.

Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum aspiránsa tegnap közösségi oldalán üdvözölte Kálmán Olga megjelenését. A Jobbik egyelőre nem kommentálta az új aspiráns felbukkanását. A párt budapesti választmánya tegnap délután ült össze, hogy megtárgyalja a főpolgármester-jelölttel kapcsolatos kérdéseket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.