Szexbotrányok a politikában

Újabban bugyikkal és melltartókkal akarják kivégezni egymást a magyar politikusok. Szexvideók, szeretők, állítólagos nemi erőszak. Bármennyire igyekszik elhitetni a balliberális média, hogy ez az idei önkormányzati választásnál kezdődött, most megmutatjuk, a nőügyek korábbra nyúlnak vissza.

Forrás: Hír TV2019. 10. 29. 19:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szexbotrány témakörben az első követ a baloldal hajította a kirakatba. A 2002- es kampányban Kósa Lajosról állította a Blikk, hogy egy örömlánnyal kapták rajta a rendőrök. Hazugság volt. A bulvárlapot 3 millióra büntette a bíróság.

A szocialisták nem voltak elég óvatosak, folyamatosan lebuktak. Így járt Veres János volt MSZP-s pénzügyminiszter, akit Makaón fotózott le egy paparazzi a barátnőjével. A szoci politikus azóta elvált, és feleségül vette akkori titkárságvezetőjét. Igaz, a hosszas magyarázkodás nem maradt el.

De Kovács Laci bácsi volt a legnagyobb szoci womanizer. Az alsógatyákat a volt szerető teregette ki egy bulvárlapban.

Keleti Györgyi, a volt MSZP-s honvédelmi miniszter lánya hivatásos örömszerzőként kereste a kenyerét. Könyvében arról írt, hogy egy MSZP-s politikusnak, akinek nagyon csinos felesége van, közvetített ki egy lányt. Vajon ki lehetett az?

Jobbikos politikusok is belekeveredtek nőügyekbe. Volt úgy, hogy pornószínésznőt léptettek be a gárdába, de ez még szigorúan párt ügy volt. Aztán egyéniben Vona Gábor diadalmaskodott, aki a közösségi hálón végzett toborzást a radikális hölgyek között. A pártelnök amatőr volt, nem törölte a hozzászólásait. Később több interjúban is bevallotta, valóban megcsalta a feleségét.

A sajtóban a legnagyobb visszhangot Borkai Zsolt esete váltotta ki, amikor kiderült, hogy szextúrán járt Horvátországban. Kokainozással is megvádolták, de Borkai azt mondta, csak pia és nők szerepeltek az étlapon. Az aktust sikerült videóra vennie valakinek.

Azóta a Magyar Olimpiai Bizottság is menesztette a tagjai közül. A győriek a lemondását követelik petícióban. Az, hogy olimpiai bajnoki címe miatti életjáradéka megmarad -e, törvénymódosításon múlhat. Az ellenzék nagyon rávetette magát erre a témára.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.