időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Ezzel a módszerrel fogyott 38 kilót a túlsúlyos hölgy

Forrás: Mindmegette
2022.01.05. 13:09
borítókép

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés.

A Mindmegette magazin új sorozatában minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit oszt meg, mégis fogyott rovatában. Most Enikő története következik, akinél egészségügyi problémák léptek fel túlsúlya miatt, ezért úgy döntött, gyökeresen változtat életmódján.

 

Íme az ő története:

 

A hölgy elmondása szerint két és fél éve váltott életmódot a sok sikertelen diéta után, amikor a súlyproblémái már egészségügyi gondokat okozott neki. Megfogadta a tanácsokat és kiiktatta étrendjéből azt az 5 alapvető élelmiszert, amitől hízunk.


A sok új a recept segítségével változatosan tud étkezni, emellett pedig mindennap tisztességesen végigcsinálta a duci tornát. Ezeknek is köszönheti, hogy megszabadult 38 kg-tól. Elmúltak az egészségügyi problémái, sőt, sokkal több energiája van, mint valaha!

Fotó: lakaskultura.hu

 

Enikő mindenkinek azt kívánja, hogy sikerüljön elérni céljait, hisz nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Ez egy olyan életmód, amit hosszú távon lehet tartani.

 

Enikő története teljes egészében IDE, míg a Mindmegette Mégis fogyott! rovatának további sztorijai és a diétás receptek IDE kattintva érhetőek el.

 

Borítókép: Illusztráció. (Forrás: Flickr)