Fegyverrel ment bankot rabolni a 68 éves férfi

Egymilliót zsákmányolt a györkönyi pénzintézetből, de három óra alatt elkapták.

MN
2017. 06. 30. 6:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Maszkkal takarta el arcát az a 68 éves paksi férfi, aki kezében fegyvert vagy annak utánzatát tartva csütörtök délután lépett egy györkönyi bankba és pénzt követelt. Az elkövető több mint egymillió forintot zsákmányolt, majd elmenekült a helyszínről. A bankrablás során senki nem sérült meg – írta honlapján a rendőrség.

A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit három órán belül elfogták a Paksi Rendőrkapitányság, valamint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A paksi férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rabló a bűncselekmény elkövetését beismerte, a nyomozók őrizetbe vették.

A rendőrök megtaláltak az elkövetéshez használt eszközöket, valamint nagyobb mennyiségű készpénzt is lefoglaltak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.