Feladta magát a Határ úti verekedő

Nőt molesztált, majd leütötte a védelmére kelő férfit az utca réme. Az országos körözés megtette a hatását.

MN
2017. 06. 30. 15:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feladta magát a rendőrségen az a huszonéves férfi, aki június 7-én több embert is inzultált a Határ úti metróaluljáró közelében: az agresszív támadó egy barátjával együtt utazott villamospótló buszon, a járaton pedig inzultálni kezdett egy nőt.

A kiszolgáltatott utast egy férfi próbálta megvédeni az aluljáróban, de a gyanúsított csonttörést okozva leütötte. A rendőrség körözést adott ki ellenük, a történtek pedig országos felháborodást váltottak ki – talán ennek is betudható, hogy a gyanúsított, T. Gábor június 30-án besétált a ferencvárosi rendőrkapitányságra. A férfit kihallgatták, és hamarosan előzetes letartóztatásba kerülhet – súlyos testi sértés és garázdaság miatt indult ellene eljárás, írja a Police.hu, arról azonban nem számoltak be, hogy nyomoznak-e a gyanúsított bántalmazást végignéző ismerőse ellen is.

A Blikk úgy tudja, hogy a hatóság által ismertetett eset után a gyanúsított és társa újabb verekedésbe keveredett: felszálltak egy buszra, ahol egy újabb nőbe kötöttek bele, majd összeverekedtek a rájuk szóló Bács Péter (27) színésszel, aki csak annak köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja, hogy 15 évig kick-boxolt. Az ő segítségére siető huszonéves fiatalember azonban már nem volt ilyen szerencsés, a két férfi egyike szilánkosra törte az orrát az összecsapásban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.