Hőguta okozhatta egy pomázi fiú halálát

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

MN
2017. 06. 27. 5:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt Pomázon egy 18 éves fiú, akit a szülei egész napra a tetőtéri szobájában hagytak – hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

Információik szerint a fiú súlyos fogyatékossággal élt, járni sem tudott. Úgy tudják, a szülők reggel, majd késő délután néztek rá gyermekükre, azonban akkor már azt vették észre, hogy a fiú nem lélegzik.

A szoba ablaka és ajtaja egész nap zárva volt, a beteg fiú pedig hosszú órákig nem kapott inni, így felmerült a gyanú, hogy kiszáradt – teszik hozzá. Értesülésük szerint a helyszínre érkező orvos nem tudta pontosan megállapítani a halál okát, de valószínűsítette, hogy a fiú hőgutát kapott. Az esettel kapcsolatban megkeresték a megyei rendőrséget, ahol közölték, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.