Meghalt két siklóernyős

MTI
2017. 06. 18. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt két siklóernyős Szentes közelében ma délután – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Juhász Árpád közölte, a két sportoló nem sokkal délután 3 óra után szenvedett balesetet gyakorlás közben. – A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit – közölte a szóvivő. Később azt közölték, hogy a rendőrség az ügyben légi közlekedés veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indított. A rendőrség eddigi adatai szerint a 36 és 46 éves férfi egy kötéllel rögzítette magát egy fához, így gyakorolták a siklóernyőzést. Eddig tisztázatlan körülmények között a magasba emelkedtek, majd a földre zuhantak, és azonnal életüket vesztették.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.