Halálos késelés történt Kispesten

A mellkason szúrt férfit a mentők kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

MTI
2017. 07. 09. 8:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ukrán férfi késsel megszúrta vitapartnerét vasárnapra virradóra Budapest XIX. kerületében, a sértett a kórházban meghalt – közölte a rendőrség a honlapján vasárnap.

A rendőrséghez hajnalban érkezett bejelentés, hogy két ukrán férfi összeverekedett a Zrínyi utcában egy családi ház udvarán. A tíz percen belül kiérkező rendőrök a helyszínen egy sérültet találtak. A mellkason szúrt férfit a mentők kórházba vitték, de olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

A 32 éves késelőt a helyszínen elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene – olvasható a Police.hu oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.