Halálos zuhanás a félkész házban

Mátraderecskén egy évek óta félkész épületben történt tragédia, szórakozni érkezett fiatalok egyike halt meg

MTI
2017. 07. 22. 18:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezuhant egy férfi egy félkész épület harmadik emeletéről Mátraderecskén, és belehalt súlyos sérüléseibe – olvasható a Heves megyei hírportálon. A Heol.hu cikke szerint a baleset péntek éjszaka történt, amikor néhány megyei fiatal kikapcsolódásként az őrizetlen építési területen tartózkodott. Egyikük – a hírportál értesülései szerint egy harmincéves férfi – felmászott az épülőfélben lévő motel harmadik emeletére, majd onnan, feltehetőleg egy elvétett lépés következtében kizuhant.

A honlap a település polgármesterére hivatkozva megemlíti, hogy az épület évek óta félkész állapotban áll, őrzése nincs biztosítva.

Az MTI érdeklődésére Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az elsődleges adatok a baleset kapcsán idegenkezűség gyanúját nem vetették fel, ezért az Egri Rendőrkapitányság jelenleg közigazgatási eljárás keretében folytat vizsgálatot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.