Hárman haltak meg egy balesetben Biharkeresztes közelében

Egy bolgár kisbusz belerohant egy lengyel kamionba. Hárman a helyszínen meghaltak, hatan megsérültek.

MTI
2017. 07. 25. 4:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hárman a helyszínen életüket vesztették abban a kedd hajnali balesetben, amely Biharkeresztes közelében történt a 42. számú főútvonalon – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta, eddig ismeretlen okok miatt hajnali 5 órakor egy bolgár rendszámú kisbusz belerohant egy lengyel kamionba. A kisbusz utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, hatan súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A sérülteket a katasztrófavédelem munkatársai menekítették ki, a mentők kórházba szállították.

A forgalmat a mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a közlekedést Mezősas irányába terelik el – tette hozzá a szóvivő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.