Két helyen is baleset: villamos ütközött autóval

A Határ útnál a 3-as, a Nagy Lajos király útján a 62-es villamosba szaladt bele egy autó.

MN
2017. 07. 05. 12:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Villamossal ütközött egy autó szerdán a budapesti Nagy Lajos király útján, a balesetben ketten megsérültek – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kisdi Máté elmondta: az autó vezetője és utasa sérült meg, amikor járművük egy 62-es jelzésű villamossal ütközött. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

A két járművet daruval kell szétválasztani; a műszaki mentés idején a villamosközlekedés mindkét irányban szünetel – mondta a szóvivő.

Korábban a Határ útnál ütközött össze egy autó a 3-as villamossal a Nagykőrösi úti felüljáró közelében, a baleset miatt torlódás alakult ki. Az ütközés következtében a villamos eleje leugrott a sínekről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.