Magyar rendszámú autót ért súlyos baleset Romániában, négy ember meghalt

Egy 21 éves férfit kórházba szállítottak. A túlzott sebesség okozhatta a tragédiát.

MN
2017. 07. 04. 4:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frontálisan ütközött egy magyar rendszámú személygépkocsi és egy román rendszámú terepjáró Sárközújlak (Livada) Avasújváros (Negresti Oas) felőli kijáratánál – írja a Szatmár.ro.

A helyszínen életét vesztette a magyar rendszámú gépkocsi 34 éves vezetője, egy Sárközújlakról származó, de Magyarországon élő nő, 43 éves nővére, valamint utóbbinak 18 éves fia. A gépkocsivezető 5 éves fia belehalt sérüléseibe, a helyszínre érkezett rohammentősök nem tudták megmenteni. A portál úgy tudja, a család a kányaházi tónál volt fürödni hétfőn délelőtt, és éppen hazafelé tartottak.

A Szatmár Megyei Rendőrség közleménye szerint a Mercedes sofőrje, egy 21 éves darai fiatalember – vélhetően a túlzott sebesség miatt – elveszítette uralmát gépkocsija fölött, a jármű átsodródott a szemben közlekedők sávjába és összeütközött a személygépkocsival.

A 21 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították a Szatmár Megyei Kórházba. A helyszíni vizsgálatok alapján nem volt ittas állapotban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.