Magyarországon fogták el a holland rapper feltételezett gyilkosát

Egy drogügylet miatt lőhették le a 21 éves Parsa Maboudot, művésznevén Parsa010-et, az egyik gyanúsított magyar területen bujkált.

MN
2017. 07. 02. 6:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar rendőrök tartóztattak le egy 24 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy május 29-én több társával agyonlőtt egy rappert, Parsa Maboudot Rotterdam Ommoord negyedében.

Az áldozat éppen egy kerti partin sütögetett barátaival, amikor támadás érte. A gyanúsított elfogását kérő holland hatóságok azt feltételezik, hogy bosszúgyilkosság történt, és egy drogüzlet áll a háttérben, írja az NLTimes.

Maboudot már 17 éves korában is meglőtték egyszer, a fiatal férfi pedig fegyverügylet miatt rövid időre börtönbe is került. A holland hatóságok jelenleg a Magyarországon elfogott férfi hazasszállítását szervezik, egyúttal pedig nyomoznak a gyilkossági ügy két további gyanúsítottja után: a szemtanúk ugyanis egy magas, vékony és egy alacsony, pufók férfit is láttak lövöldöző társaságában.

Érdeklődtünk a magyar hatóságoknál arról, hogy meg tudják-e erősíteni a holland lapértesülést, és ha igen, akkor pontosan hol, mikor, milyen körülmények között fogták el a gyanúsítottat. Ha érkezik reakció, frissítjük cikkünket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.