Nagyon megvertek egy férfit az Ecseri úton, a támadót keresik a rendőrök

A 20 éves fővárosi fiatal ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz a BRFK.

MN
2017. 07. 28. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Félholtra vertek egy férfit hétfőn éjjel 11 óra előtt Ferencvárosban, az Ecseri úti templom közelében.

A rendőrség az ügy kapcsán életveszélyes testi sértés gyanújával indított eljárást a 20 éves budapesti Győrfi László Márk ellen, körözik a gyanúsítottat, de egyelőre nem tudták elfogni.

Megtaláltuk a fiatal férfi Facebook-oldalát, ahol az esethez illő idézet szerepel: „Az utca más, ott nem a legerősebb győz, hanem a legaljasabb!”

Megtalálásához a BRFK most a lakosság segítségét is kéri: aki felismeri a fotón látható férfit, tud hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az telefonálhat a névtelenül és ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.