Tíz ember megsérült egy budapesti buszbalesetben

A Thököly út és a Mexikói úti kereszteződésénél ütközött egy busz személyautóval.

MN
2017. 07. 20. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy autóbusz Budapesten, a Thököly út és a Mexikói úti kereszteződésénél – közölte a katasztrófavédelem. A balesetben az elsődleges információk szerint tíz ember megsérült. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik.

Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta, hogy a 8E járaton közlekedő, a VT-Arriva által üzemeltetett Mercedes Benz Connecto csuklós busz előtt egy személyautó szabálytalanul megfordult, ezért összeütköztek.

A BKK Thököly úton közlekedő járatai késéssel közlekednek, de megállóhely nem marad ki - tette hozzá.

A Thököly út érintett szakaszán a rendőrség irányítja a forgalmat, az egyik online, közösségi navigációs szolgáltatás térképe szerint a Hungária körúton és a Thököly úton is nagy torlódás alakult ki a környéken.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.