Tízen megsérültek a Mexikói úti karambolban

Egy busz és egy személyautó ütközött Budapesten. Nagy a torlódás a Hungária körúton.

MTI
2017. 07. 20. 13:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött csütörtök délután egy busz és egy személyautó Budapesten, a Thököly út és a Mexikói út kereszteződésében, az elsődleges adatok szerint tízen megsérültek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) honlapján.

Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta, hogy a 8E járaton közlekedő, a VT-Arriva által üzemeltetett Mercedes Benz Connecto csuklós busz előtt egy személyautó szabálytalanul megfordult, ezért összeütköztek, tíz utas megsérült.

A BKK Thököly utat érintő járatai késéssel közlekednek, de megállóhely nem marad ki –tette hozzá.

A Thököly út érintett szakaszán a rendőrség irányítja a forgalmat, az egyik online, közösségi navigációs szolgáltatás térképe szerint a Hungária körúton és a Thököly úton is nagy torlódás alakult ki a környéken.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.