Több kilométeres a torlódás az M3-ason

Négy autó ütközött Bag külterületénél.

MN
2017. 07. 28. 16:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között összeütközött négy személygépkocsi pénteken 17 óra után az M3-as autópálya Budapestről Hatvan felé vezető forgalmi sávjában a 37-es kilométerszelvényben, Bag külterületénél – írja a Police.hu. A balesetben két személy megsérült.

A helyszínelés időtartama alatt az érintett útszakaszon a forgalom rendőri forgalomirányítás mellett egy sávon halad. A fővárost elhagyó járműforgalomnak a torlódás elkerülése érdekében a 3-as és a 31-es számú főutak használatát javasolják.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az ütközés következtében az egyik autó felborult, a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, áramtalanítják a járműveket.

Az MTI azt írja, jelenleg öt kilométeres a torlódás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.