Többeket megloptak és paprikasprével támadtak a Soundon

Tiesto koncertje közben történt az atrocitás. A rendőrség lopás miatt nyomoz.

MN
2017. 07. 07. 16:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több embert kiraboltak a Balaton Sound nagyszínpada előtt, az egyik sztárfellépő, Tiesto koncertje közben csütörtök este, Zamárdiban – írja a 444.hu.

„A mellettünk bulizó családtagjainkat és a körülöttünk levő embereket a Tiesto-koncert alatt paprikasprével lefújták, majd ami értéket tudtak, azonnal elloptak” – számolt be a történtekről a portál olvasója.

A 444 megkeresésére a Siófoki Rendőrkapitányság közölte, lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes vagy tettesek ellen indítottak eljárást. A fesztivál szervezői is megerősítették a lopást, és elmondták, hogy a lesprézett embereket majdnem három órán át látták el a fesztivál egészségügyi bázisán.

Ez azért is érdekes, mert a portál olvasója szerint a Balaton Sound belterületén lévő egészségügyi állomáson nem tudtak segíteni rajtuk, mert nem találtak hozzáértő embert és felszerelés se volt a segélyponton. A biztonságiak csak ezután jelentek meg, majd kivezették őket, hogy rendőri segítséggel felvegyék a jegyzőkönyvet.

A szervezők tájékoztatása ennek ellentmond, mert szerintük az In-Kal emberei kísérték el a kirabolt embereket az elsősegélyhez, ahol a szemüket kimosták és Visin szemcseppel kezelték, a bőrüket pedig annak lemosása után Panthenollal bekenték.

Arról nem árult el részleteket a rendőrség, hogy hány embert loptak meg a Tiesto-koncert közben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.