Durva baleset történt a mogyoródi Aquarénában

Egy férfi a csúszda medencéje helyett a parton kötött ki. Combcsonttörést szenvedett.

MN
2017. 08. 13. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek délután baleset történt a mogyoródi Aquarénában: Zsolt a 6-os számú kamikazecsúszda medencéje helyett a parton kötött ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték – írja az Index, a portálnak egy olvasója számolt be az esetről. Bán Tamás, a létesítmény kommunikációs vezetője közölte, hogy szerencsétlen baleset történt.

A cikk szerint Zsolt beütötte a lábát a medence szélén lévő lépcsőbe, eltörte a combcsontját, miközben még két-három métert repült a kockakőre. A park orvosai azonnal a helyszínre érkeztek, és mentőt hívtak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálat indult, Bán Tamás szerint azonban nem a létesítmény és nem is a csúszó – aki egyébként korábban már többször is használta ezt a csúszdát – felelős a történtekért.

„Még soha nem történt hasonló eset” – mondta. Hozzátette, hogy a parknak minden szükséges engedélye megvan, az összes medencéje szabályos, a felvételek alapján pedig a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.