Egy egész család élt a prostitúcióra kényszerített kislányból

A három gyanúsított verte és kizsákmányolta a gyermekkorú áldozatot.

MN
2017. 08. 09. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerítés és gyermekprostitúció kihasználása miatt kell felelnie a magyi családnak, amely egy 12 évnél nem idősebb lányt kényszerített szexmunkára.

A gyanúsítottak – egy 39 éves nő, egy 20 és egy 15 éves fiú – a rendőrség adatai szerint a közelmúltban külföldre vitték a kislányt, ahol veréssel kényszerítették prostitúcióra. A gyereknek meghatározott összeget kellett elkérnie a helyzetével visszaélő vendégektől, amelyet aztán a család teljes egészben elvett tőle.

A család tagjait kedden, Apagy külterületén, illetve magyi otthonukban fogták el a rendőrök. A trió kihallgatása után őrizetbe került, a rendőrség pedig kérte előzetes letartóztatásuk elrendelését is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.