Fiatal lányok tűntek el Esztergomban

A Lecső testvéreket csütörtök délután látták utoljára, a rendőrség is keresi őket.

MN
2017. 08. 25. 5:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Körözést adott ki a rendőrség egy eltűnt esztergomi testvérpár ügyében: a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka csütörtök délután három óra előtt ismeretlen helyre távozott, és eddig a hatóság sem akadt a nyomukra. Az esztergomi kapitány a lakosság segítségét kéri a megtalálásukhoz, és fotóval, személyleírással is könnyíti azonosításukat.

Lecső Luca Dorottya (képünk bal oldalán) körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna színű. Fülei elállók, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér pólót, kék farmert és zöld színű cipőt viselt.

Lecső Dóra Rebeka (képünk jobb oldalán) mintegy 168 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot és fehér-fekete színű széldzsekit viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki tud a lányok hollétéről, eltűnésük körülményeiről, az hívja a 06-34/517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80/555-111-es zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő emellett írhat a [email protected] e-mail-címre is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.