Jim Carrey hasonmása rabolt telefont Erzsébetvárosban

A rendőrség fényképek alapján körözi az amerikai színészre megdöbbentően hasonlító férfit.

MN
2017. 08. 15. 11:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Körözi a fővárosi VII. kerületi rendőrkapitányság az ismeretlen férfit, aki hétfőn éjjel, a Bethlen Gábor utcában rabolt ki és vert meg egy sértettet.

A támadó egy üzlethelyiségben elkérte az áldozat mobilját, majd elrohant. A tulajdonos utánafutott, de vesztére, mert az ismeretlen megverte, majd a zsákmánnyal együtt újra elmenekült.

A gyanúsítottról az üzlet biztonsági kamerája több felvételt is készített: a férfi 28-30 év körüli, mintegy 175 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, felnyírt haja van, és a képek szerint nagyon hasonlít az amerikai színész-komikusra, Jim Carrey-re.

A kerületi kapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tud hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.