Már négy pécsi dohányboltot raboltak ki fegyverrel a nyáron

Fegyverrel kiraboltak hétfő este egy pécsi dohányboltot, június eleje óta ez már a negyedik eset.

MTI
2017. 08. 15. 9:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) kedden a rendőrség honlapján azt írta: a Szigeti úti dohányboltban hétfő este tíz óra körül a 175 centiméter magas rabló – a júniusi, a júliusi és az augusztus eleji esethez hasonlóan – kezében lőfegyverrel vagy utánzatával követelte a napi bevételt. Miután megkapta, távozott a helyszínről – tette hozzá. Az eladó nem sérült meg, miként egyik korábbi rablásban sem.

Június 7-én este egy Esztergár Lajos utcai trafikot rabolt ki egy 185-190 centiméter magas, maszkos férfi. Egy Petőfi Sándor utcai dohánybolt bevételét június 18-án este követelte fegyverrel egy 165-170 centiméter magas, maszkos ismeretlen. Augusztus 2-án este pedig ismét az Esztergár utcai üzlet bevételével távozott egy ugyancsak 165-170 centiméter magas, maszkos férfi.

A rendőrség közölte: egyesítették a négy ügyet, az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik. A BMRFK az augusztus 2-i eset után 500 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki, a feltételezett elkövetőről grafikát, a rablásokról pedig videókat tettek közzé a Police.hu oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.