Megszökött a házi őrizetből egy 14 éves fiú Budapesten

A nyomozó hatóság körözést rendelt el.

MN
2017. 08. 09. 5:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Engedély nélkül távozott a házi őrizetből a 14 éves, budapesti fiú – írja a Police.hu.

Az adatok szerint Forrai Alexander kedden 21 óra 45 perc körül a lábára helyezett nyomkövető eszközt levágta, majd a házi őrizet helyéül kijelölt, II. kerületi, Hárshegyi úti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését.

A fiú körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, haja oldal felnyírt, és a feje tetején rövidre van vágva. Utolsó ismert ruházata: szürke színű farmernadrág, sötét póló, fekete cipő.

A rendőrség kéri, hogy aki Forrai Alexandert felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval bír, jelentkezzen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.