Megszúrta, majd magára hagyta ismerősét egy kékcsei férfi

A sérültre az arra járók találtak rá Szabolcsveresmart közelében.

MN
2017. 08. 13. 6:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy 24 éves kékcsei férfi ellen – írja a Police.hu.

A jelenlegi adatok szerint pénteken 21 óra 30 perc körül az úttesten magatehetetlen állapotban fekve találtak rá az arra járók egy 28 éves kékcsei férfira Szabolcsveresmart közelében. A férfi kórházi ellátása közben kiderült, hogy feltehetően bűncselekmény áldozata, mert testén több, szúrt sérülést találtak.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést a bűncselekmény elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében, és szombaton elfogták a 24 éves kékcsei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szúró eszközzel megsebesítette ismerősét.

A szúrások következtében életveszélyes és magatehetetlen állapotban lévő sértettet a férfi sorsára hagyta, és távozott a helyszínről. A rendőrök L. K. elfogását követően a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.