Oldalról kapott telibe egy autó egy BKK-buszt, sérültek is vannak

A baleset miatt a 80A trolit a teljes vonalon buszokkal pótolják.

MN
2017. 08. 10. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött egy személyautó és egy autóbusz Budapest XIV. kerületében, a Vezér úton – írta olvasónk. A Budapesti Közlekedési Központ több járata terelőúton közlekedik.

Erős János fődiszpécser az MTI-nek azt mondta, a Fogarasi út és a Vezér út kereszteződésében hajtott bele oldalról a személyautó a buszba. A balesetnek sérültjei is vannak, de az elsődleges információkból nem derül ki, hogy melyik járműben utazók sérültek meg.

A baleset miatt a 80A trolit a teljes vonalon buszokkal pótolják. Ezek a járatok terelve közlekednek, ahogy a 31-es, a 130-as, a 131-es, a 144-es és a 231-es busz is elkerüli a környéket.

A Futár rendszer adatai szerint a BKK alvállalkozója, a VT-Transman egyik Mercedes-Benz Citaro csuklós autóbuszát érte baleset.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.