Segítséget ígér az elhunyt munkás családjának az ELTE

Meghalt egy építőmunkás az intézmény Damjanich utcai épületének felújítása során.

MTI
2017. 08. 15. 15:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ELTE vezetősége azt írta: az intézmény felveszi a kapcsolatot az elhunyt családtagjaival, és egyeztet velük a segítségnyújtás, támogatás lehetőségeiről. Közölték, a munkás kedd reggel akkor vesztette életét, amikor lezuhant egy körülbelül 4 méter magas, ideiglenes gurulóállványról.

Felidézték: az ELTE VII. kerületi, Damjanich utcai épületében folyó munka része egy nagyszabású, 15 épületre kiterjedő komplex energetikai felújítási programnak. Az egyetem 2017. március 31-én a nyílt közbeszerzési eljáráson nyertes vállalkozásnak átadta a munkaterületet, ahol pillanatnyilag is munkálatok folynak.

A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit. A baleset miatt az egyetemet nem terheli felelősség, ugyanis az épület felújításán dolgozó munkás a fővállalkozó alvállalkozójának alkalmazásában állt – közölte az ELTE.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.