Holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot

Az édesapa és a hatéves gyermek holtteste egy erdős területen volt.

MN
2017. 09. 05. 6:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, férjét és gyermeküket – írja a Police.hu.

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn 19 óra körül egy társasházi lakásban találták meg egy nő holttestét. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a nő 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket 22 óra 45 perc körül Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit.

Az erdőben annak a férfinak és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság – erősítette meg az MTI információját Plásztán-Kopcsa Kamilla rendőrségi sajtóreferens.

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban felvágta az ereit.

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, a férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.