Husi, a kutya miatt nem járt a 3-as metró, videón a tajtékzó utasok

Sikerült befogni az alagútba tévedt kutyát, így újra teljes szakaszon jár a 3-as metró.

MN
2017. 09. 01. 11:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy gazdájától elkóborolt kutya okozott felfordulást a 3-as metró egy szakaszán pénteken, a délelőtti órákban. Az elszabadult eb beszaladt az alagútba, ezért le kellett állítani a metrót előbb a Deák tér és Újpest-Központ, majd Lehel tér és Nagyvárad tér között.

Az utasokat ezen a szakaszon pótlóbuszok szállították. Voltak, akiknél elszakadt a cérna, és dühösen, magukból kikelve kiabáltak a BKV-ellenőrökkel. Tekintse meg videónkat a dühös budapesti utasokról:

Az elszabadult – mint kiderült, Husi névre hallgató – kutyát állatvédők, kutyás rendőrök próbálták kihozni az alagútból, végül a Dózsa György úti megállóban csípték fülön, és hozták felszínre.

A közlekedés nem sokkal dél után helyreállt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.