Kutya szaladt az alagútba, nem járt egy szakaszon a 3-as metró

Az eb az Árpád hídi metrómegállóban szakadt el a gazdájától.

MN
2017. 09. 01. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy munkatársunk számolt be pénteken délelőtt arról, hogy nem járt egy szakaszon a 3-as metró az Újpest-Központ végállomástól. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írta: Újpest-Központ és a Deák Ferenc tér között közlekedtek pótlóbuszok, mert egy kutya beszaladt az alagútba.

A BKK fődiszpécsere az MTI-t arról tájékoztatta, hogy az eb az Árpád hídi metrómegállóban szakadt el a gazdájától. Az elszabadult kutyát állatvédők, kutyás rendőrök próbálták kihozni a metróalagútból. A kutya mozgásának megfelelően a pótlást módosítani is kellett.

A BKK később, fél 12 előtt pár perccel tudatta: a kutyát sikerült megfogni, és a metró ismét a teljes vonalon közlekedik.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.