Levegőbe kellett lőniük a kiérkező rendőröknek Hódmezővásárhelyen

Egy őrjöngő férfihoz hívták ki őket, aki késsel támadhatott rájuk.

MN
2017. 09. 04. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hódmezővásárhely kertvárosi részében vasárnap délután csak lőfegyver használatával tudtak megfékezni a rendőrök egy őrjöngő férfit lakásában.

A Kisalföld.hu a szomszédok beszámolójára hivatkozva azt írja, először mentőt hívtak az öngyilkossággal fenyegetőző illetőhöz, de a kiérkezők nem tudták lenyugtatni, így rendőri beavatkozásra volt szükség. A járőrök a többlakásos házba lépve fültanúk szerint egyszer csak azt üvöltötték, hogy „tegye le a késeket”, majd egyikük elsütötte a szolgálati fegyverét. Vélhetően ennek köszönhetően sikerült lefegyverezni a férfit, akit egy szegedi kórházba szállítottak, ahol a lap szerint rendőrök őrzik a kórtermét.

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást egy vásárhelyi férfivel szemben. A férfit az ügyészség őrizetbe vette, kihallgatása tart, az előzetes letartóztatásának indítványozásáról hetvenkét órán belül születik döntés.

Van segítség

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.