Szurkálás lett a vita vége Szekszárdon

Egy kereszteződésben alakult ki szóváltás.

MN
2017. 09. 04. 8:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt egy szekszárdi férfi ellen – olvasható a Police.hu rendőrségi honlapon.

Az elkövető vasárnap délután Szekszárdon, az egyik kereszteződésnél szóváltásba keveredett 23 éves helyi ismerősével, majd késsel megszúrta. A férfi az eset következtében könnyű sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az orvosi vélemény alapján a szúrás életveszélyes sérülést is okozhatott volna.

A rendőrök helyszíni szemlét tartottak, majd elfogták az elkövetőt, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekményt, a nyomozók őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására. A rendőrök a kést lefoglalták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.