Árokban halt meg az encsi gázoló áldozata

A 36 éves férfi furgonnal ütött el egy gyalogost, majd elmenekült a helyszínről.

MN
2017. 10. 23. 14:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két nap után fogták el a rendőrök azt a hernádbűdi férfit, aki a gyanú szerint péntek este Ináncs és Gibárt között halálra gázolt egy út mentén sétáló gyalogost.

Az áldozat, egy harminckilenc éves abaújszántúi férfi az ütéstől árokba zuhant, majd a helyszínen életét vesztette. A sofőr segítségnyújtás és a rendőrök értesítése helyett elhajtott a helyszínről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főkapitányság nyomozói nagy erővel keresték az elkövetőt: a megye egész területén fokozott közúti ellenőrzést rendeltek el, és szinte településről településre, házról házra járva kutattak a gyanúsított és a jármű után.

Végül vasárnap este tíz körül, otthonában fogták el gyanúsítottat, a betört szélvédőjű Ford furgont pedig egy szervizben foglalták le. A hernádbűdi férfit őrizetbe vették, várhatóan előzetes letartóztatásba kerül, olvasható a Police-on.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.