Encsi gázolás: házi őrizetben a gyanúsított

A rendőrség korábban jelentős erőkkel kereste.

MN
2017. 10. 25. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elrendelte a bíróság annak a hernádbűdi férfinak a házi őrizetét, akit azzal gyanúsítanak, hogy az Encs és Gibárt közötti útszakaszon elütött egy gyalogost – írja a Police.

Az eset október 20-án történt. Az elgázolt gyalogos az út menti árokba esett, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztette. A járművet vezető sofőr elhajtott a helyszínről.

A rendőrség jelentős erőkkel kezdte meg a gázoló felkutatását. Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain fokozott ellenőrzést hajtottak végre a járőrök, illetve szinte településről településre, házról házra járva keresték a feltételezett sofőrt és járművét.

Végül vasárnap, az otthonában fogták el és állították elő a rendőrségre a gyanúsítottat, járművét pedig egy szervizben foglalták le a nyomozók. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi házi őrizetét rendelte el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.