Három nőt is zaklatott a mindszenti motoros mutogató

A férfi egy tanyán dolgozó asszonyt és két biciklist is kiszemelt: önkielégített, miközben beszélt hozzájuk.

MN
2017. 10. 26. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háromrendbeli szeméremsértéssel vádolja a hódmezővásárhelyi ügyészség azt a mindszenti lakost, aki idén nyáron motorjáról mutogatta magát nők előtt.

Az első eset június 13-án történt, a férfi egy hódmezővásárhelyi tanyabejáróban állt meg, amikor észrevette a tőle 40 méterre dolgozó sértettet – ekkor nadrágját letolva önkielégíteni kezdett.

 Később már nem elégedett meg az egyszeri zaklatással: bicikliző nőket szemelt ki és követett éjjelente, akiket kétszer, illetve háromszor is megállított, és magát izgatva megjegyzéseket tett rájuk.

A férfit szeméremsértés vétsége miatt akár két év szabadságvesztésre is ítélhetik, bűnösségéről a a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.