Kézilabdás lány mentette csapattársait a felborult buszból

Balesetet szenvedtek a Kaposvári Egyetem Sportegyesületének játékosai.

MN
2017. 10. 30. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balesetet szenvedtek a Kaposvári Egyetem Sportegyesületének (KESE) NB II-es női ifjúsági csapatának játékosai szombat délután. Az eset a 61-es főút Böhönye és Nagybajom közötti szakaszán történt, ahol egy gépkocsi ütközött a kaposváriak kisbuszával, utóbbi jármű az árokba borult.

A Blikk úgy tudja, egy tinédzser lány, akinek ez már a negyedik közúti balesete volt, nem vesztette el lélekjelenlétét: kirúgta a kisbusz tetőablakát, így ki tudtak menekülni az oldalán fekvő járműből a társai. A Kaposi Mór Kórház tájékoztatása szerint 12 fia­talkorút és 2 felnőttek szállítottak az intézményükbe. Többen koponyasérülést szenvedtek, egyiküket bent tartották.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a balesethez összesen hét mentőegységet, köztük három esetkocsit riasztottak. Az elsődleges vizsgálatok alapján az utasok többsége könnyebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedett, de néhányuknál felmerült a csontsérülés, törés gyanúja is.

Kovács Ferenc, a mindössze három éve alapított KESE szakosztályvezetője a Blikknek arról beszélt, hogy a kórházban tartott lány balszélsőként játszik a csapatban, ő a zúzódásai mellett orrcsonttörést szenvedett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.