Klórgáz szivárgott egy visegrádi szállodában

Egy valószínűleg medencetisztításához használt folyadék ömlött ki a hotelben.

MTI
2017. 10. 30. 21:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Klórgáz szivárgott egy kiömlő folyadékból Visegrádon egy szállodában hétfőn este – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, hogy a szálloda mínusz második emeletén kiömlött egy valószínűleg medencetisztításához használt folyadék, amely klórgázt bocsátott ki. Hozzátette, hogy a hotel épületében mintegy 300 vendég és a 40 fős személyzet tartózkodott, akiket az aulába kísértek a tűzoltók.

A szóvivő beszélt arról is, hogy a tűzoltók teljes légzőfelszerelésben vizsgálták át az épületet, és a helyszínre érkezett a katasztrófavédelem mobil laborja, amely nem talált veszélyes anyagot a levegőben.

Az MTI információi szerint három gyermeket és öt felnőttet vizsgáltak meg a mentők, és néhányukat megfigyelésre kórházba szállították.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.