Megöltek egy férfit Dombóváron

Az áldozat élettársa beismerte a bűncselekmény elkövetését.

MN
2017. 10. 26. 19:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön reggel holtan találtak egy 57 éves férfit dombóvári otthonában. Az áldozat testén szúrt sérülés volt, a halálát idegenkezűség okozta – írja a Police.hu.

A rendőrségre a mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a sértett 29 éves élettársát. A vásárosdombói nőt elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő a bűncselekmény elkövetését beismerte, és a nyomozók őrizetbe vették, majd előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatás indítványozására. Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.