Tíz kilogramm droggal buktak le Kisvárdán

Egy török és magyar férfi autójából és lakásából került elő a kábítószer.

MTI
2017. 10. 24. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen tíz kilogramm kábítószergyanús anyagot, közte marihuánát találtak egy török és egy magyar férfinál rendőrségi rajtaütés, valamint házkutatás során hétfőn – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint rendőrök előzetes információk alapján Kisvárdánál vizsgálták át a Budapestről Kisvárda felé tartó 35 éves török állampolgár autóját, melyben elrejtve több mint 1,1 kilogramm növényi származékot, az elvégzett gyorsteszt alapján marihuánát találtak. A nyomozók szerint a jármű vezetője, valamint utasa, a budapesti lakhelyű, 40 éves F. Lajos Kisvárdán akarta értékesíteni a kábítószert.

A rendőrök a gyanúsítottak budapesti lakcímein tartott házkutatások alkalmával további 9,84 kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, melyet a korábbi mennyiséggel együtt szakértői vizsgálat alá vetnek. A gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.