Vádemelést javasolnak a kisgyereket cigiztető férfi ellen

A Lakatos Brendon néven szereplő videoblogger ellen súlyos testi sértés kísérlete lesz a vád.

MN
2017. 10. 01. 12:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezárta a nyomozást a BRFK X. és XXIII. kerületi rendőrkapitánysága, és súlyos testi sértés kísérlete miatt javasol vádemelést az ügyészségnek a 24 éves, budapesti L. Gusztáv ügyében. Ő az a Lakatos Brendon néven szereplő videoblogger, aki azzal vált ismertté, hogy május végén a kétéves unokahúga szájába égő cigarettát próbált dugni, és arra biztatta a kislányt, hogy szívjon bele. A férfi mindezt élőben közvetítette a Facebookon.

A rendőrség közleménye szerint a kislány édesanyja, a 22 éves L. Mónika nem akadályozta meg testvérét, hagyta, hogy bátyja a gyermek szájához tegye a cigarettát. Ezért ellene kiskorú veszélyeztetése miatt indult nyomozás. A rendőrség az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.