Dámóci mérgezés: négyre emelkedett a halálos áldozatok száma

Értesüléseink szerint az őrizetbe vett férfinek nem volt arról tudomása, hogy az eladott folyadék mérgező.

Tompos Ádám
2017. 11. 07. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton beszámoltunk róla, hogy ismeretlen összetételű, mérgező folyadék fogyasztása miatt egy nő életét vesztette, három férfi pedig súlyos állapotban került kórházba. Vasárnap a rendőrség közölte: az egyik kórházba került férfi elhunyt.

Portálunk azt az információt kapta dámóci lakosoktól, hogy a kórházba szállított két férfi is elhunyt.

A rendőrök a nyomozás során előállítottak egy helyi férfit – akitől a beszerzett információk szerint a mérgező folyadékot vásárolták – és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.     

Értesüléseink szerint az őrizetbe vett férfinek nem volt arról tudomása, hogy az eladott folyadék mérgező.

A rendőrség ismételten felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.