Garázdaság miatt keres két férfit a rendőrség

Az újlipótvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlenek azonosításához.

MN
2017. 11. 01. 11:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága. A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen tettesek 2017. június 6-án 4 óra 20 perc és 4 óra 30 perc között egy Budapest XIII., Váci úti üzletház parkolójában bántalmaztak egy férfit. Az elkövetőkről a parkoló biztonsági kamerája felvételeket készített – adta hírül a Police.hu.

 

Az újlipótvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfiak azonosításához. Aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.