Halálos baleset volt a 6-os úton

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Tolna határában.

MN
2017. 11. 08. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi szerda hajnalban a 6-os úton, Tolna határában. A balesetben a személyautó vezetője meghalt, egy utas súlyosan megsérült – közölte a rendőrség a honlapján.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása alapján a személygépkocsiban hárman utaztak, közülük egy súlyos sérült kiszállt a gépkocsiból, a másik súlyos sérültet a helyszínre érkező tolnai önkormányzati és szekszárdi hivatásos tűzoltók kézi erővel kiemelték és átadták a mentőszolgálatnak. Az elhunyt gépkocsivezető is beszorult a járműbe, holttestét a tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel emelték ki a roncsok közül.

A menetrend szerinti járaton ketten utaztak, közülük senki nem sérült meg.

Teol.hu úgy tudja, hogy a busz hajtott ki a főúton közlekedő autó elé a stop táblát figyelmen kívül hagyva, így a főúton érkező autós nem tudta elkerülni az ütközést, a hátsó kerék előtt csapódott a jóval nagyobb jármű oldalába.

A lap megerősített információja szerint egy a megyei II. osztályban szereplő labdarúgó hunyt el a balesetben. Az Aparhanti SE játékosa Tolna megye egyik leggólerősebb focistája volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.