Halálos szén-monoxid-mérgezés történt a XX. kerületben

Már nem sikerült újraéleszteni a mérgezés egyik sérültjét.

MTI
2017. 11. 04. 14:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember meghalt, hárman pedig rosszul lettek abban a XX. kerületi lakóépületben, ahová szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton az MTI-vel.

Kolozsi Péter elmondta, a tűzoltók az emberi életre veszélyes koncentrációban mértek szén-monoxidot az Eperjes utcai ingatlanban.

A mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai egy embert próbáltak újraéleszteni, azonban életét már nem tudták megmenteni. Három további embert kórházba szállítottak – tette hozzá.

Kolozsi Péter emellett felhívta a figyelmet a tüzelőberendezések rendszeres ellenőrzésének, valamint a szén-monoxid-mérők szakszerű használatának fontosságára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.