Hárman meghaltak és sokan megsérültek egy szolnoki balesetben

Egy kisbusz és egy nagyobb autóbusz ütközött a 4-es számú főúton.

MN
2017. 11. 25. 7:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szombaton 5 óra 40 perc körül Szolnok belterületén, a 4-es számú főút 99. kilométerszelvényénél – írja a Police.hu.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közölte: egy kisbusz és egy nagyobb autóbusz ütközött össze, a balesetnek egy személyautó is a részese volt. A karambolban a kisbusz utasai közül három ember meghalt, közülük két elhunytat a szolnoki hivatásos tűzoltók feszítővágóval emeltek ki a járműből. Elsődleges információk szerint a balesetnek további nyolc könnyű és négy súlyos sérültje van.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút érintett szakasza ismét teljes szélességében járható. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.