Karddal támadt egy testvérpár Pesterzsébeten

Egy vascsőre hegesztett penge is előkerült. Az elkövetőket elfogták a rendőrök.

MN
2017. 11. 03. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vascsőre hegesztett pengével és karddal támadt haragosára egy testvérpár a főváros XX. kerületében – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a rendőröket egy családi házhoz riasztották, mert egy férfi karddal fenyegetőzött. A férfi ott lakó haragosával szóváltásba keveredett, majd egy vascsőre hegesztett pengével felé szúró mozdulatot tett és dulakodni kezdtek, végül megrúgta a sértettet. A támadásban húga mindvégig biztatta, a sértett segítségére siető nőt pedig egy karddal megfenyegette és megrúgta.

A Készenléti Rendőrség helyszínre érkező járőrei megfékezték a testvérpárt és elfogták, majd őrizetbe vették őket. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt folytatnak eljárást. A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.